In cadrul acestei categorii de dulapuri am reusit sa introducem pentru o buna informare a clientilor destul de multe si variate astfel de modele de corpuri de mobilier. Cu o larga utilitate.
Si sustinem cu tarie acest lucru datorita faptului ca respectivele sifoniere sau livinguri sunt disponibile cu una sau mai multe usi batante sau culisabile.
In asa fel incat manevrarea acestora sa se faca extrem de simplu, rapid si silentios. Si tot odata sa nu poata sa incurce traficul la interiorul respectivei camere.
Cat despre compartimentarea la interior a respectivelor sifoniere sau dresinguri, aceasta este realizata cu spatii necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile sau vestimentare de dimernsiuni medii si mici, prin existenta politelor.
Dar si cu spatii prevazute cu umerase si a caror destinatie se adreseaza pieselor vestimentare de volume ceva mai mari. Si care este prevazut si cu umerase.
Si pentru ca respectivele accesorii sunt realizate dupa diferite designuri, clasice sau moderne, este limpede faptul ca unele dintre aceste corpuri de mobilier sunt prevazute si cu oglinzi pe partea frontala.
In asa fel incat sa le puteti asocia foarte bine cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top