[grid_8]

WizMag FD Srl

Alexandria, Teleorman, Romania

 • Telefon comenzi : 0746 909854
 • FAX:     0347 814200
 • E-mail: office@teoconstruct.com
 • Web: www.teoconstruct.com
[/grid_8] [grid_4][box]

Contact form

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.
  Informatiile din acest formular de contact NU vor fi stocate ci se vor folosi doar pentru a raspunde acestui mesaj

  [recaptcha]

  [/box][/grid_4]

   

  [clear]

   

  Dragan Barbu Teodor

  Tel:

  0769.751.301 Cosmote

  0746.909.854 Orange

  Fax: 0347.814.200

  e-mail: office@teoconstruct.com

  draganteodor@yahoo.com

  web: www.foisoare.com

  www.teoconstruct.com

   

   

  Foisoarele de gradina sunt locuri foarte potrivite pentru a te relaxa, a lua masa, a primi invitati, organiza nunti, botezuri si petreceri alaturi de cei dragi.

  Pergolele sunt acele elemente arhitecturale decorative care pot fi atasate in exteriorul casei pentru a crea spatii placute si de multe ori sa contureze, prin amplasament, intrarea in casa si evidentierea unei terase.

  Se stie ca intrarea intr-o anumita zona reprezinta un punct de interes foarte important. Executarea unei pergole la intrare in gradina dumneavoastra nu numai ca va creste valoarea proprietati dar va ofera protectie impotriva razelor solare. Pergolele , foisoarele de gradina sau o terasa din lemn va imbunatati aspectul gradini si casei.

  Firma noastra executa pe comanda foisoare de gradina, pergole , terase din lemn , garduri din lemn , leagane de gradina, tamplarie din lemn stratificat, usi de interior din lemn stratificat, usi de exterior din lemn stratificat, ferestre din lemn stratificat, obloane din lemn, scari din lemn  in Constanta, Calarasi, Bucuresti, Alexandria, Pitesti, Brasov, Ploiesti, Caracal, Slatina, Craiova, Sibiu,  asigurand transportul si montajul gratuit.

   

  Pentru nelamuriri legate de produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati telefonic sau va asteptam la sediul societati Sc WizMAG FD  Srl.