Tamplarie din lemn stratificat.

Din anul 2007 si pana in present am reusit sa punem in evidenta frumusetea si durabilitatea lemnului pentru a aduce un plus de confort pentru casa dumneavoastra.

Lemnul stratificat se obtine prin presarea a trei sau a mai multor straturi de lemn diferite esente ( pin, stejar, tei, meranti ) cu adeziv poliuretanic  rezistent la apa. Avantajele acestui procedeu de stratificare a lemnului are urmatoarele avantaje pentru lemn:

1. Datorita straturilor multiple lipite intre ele si modul in care acestea sunt asezate tensiunile din lemn se anuleaza una pe cealalta si curbarea lemnului este eliminata.

2. Lemnul stratificat se poate obtine din urmatoarele esente: stejar, molid, pin, larice, frasin, tei, meranti, eucalipt si tek.

3. Prin procesul de stratificare lemnul este selectat si nodurile sunt eliminate din structura lui.

Firma noastra executa pe comanda tamplarie din lemn stratificat ( usi de interior din lemn masiv, ferestre din lemn stratificat, obloane din lemn masiv, scari si balustrade din lemn) la cele mai avantajoase preturi din Romania. Asiguram transport, montaj si service gratuit.

In acesta pagina va prezentam intreaga gama de produse pe care le producem si comercializam.

Pentru a va prezenta produsele noastre va invitam sa vizitati showroom-ul nostru situat in Alexandria, Teleorman, Romania.

Usi de interior din lemn

????????????????????????

Usile din lemn de interior sunt executate din lemn masiv stratificat de diferite esente de lemn.

Putem executa diferite modele de usi de interior special adaptate spatiului si designului casei dumneavoastra.

Finisajul lor este efectuat cu bait pe baza de apa diferite nuante conform paletarului de culori disponibil, peste care se aplica mai multe straturi de lac pe baza de apa lucios sau mat.

Pentru a vizita intreaga gama de produse apasati aici.

 

 

Ferestre din lemn stratificat

ferestre din lemn stratificatVa oferim o gama variata de modele de ferestre din lemn stratificat care se incadreaza perfect intr-un décor classic, traditional sau modern.

Executam pe comanda diferite tipuri de ferestre din lemn cu diverse geometrii si diferite nuante. Producem pe comanda urmatoarele tipuri de ferestre :

1. Ferestre din lemn cu deschidere normala.

2. Ferestre din lemn cu deschidere normala si basculare.

3. Ferestre din lemn cu deschidere armonica.

4. Ferestre din lemn cu deschidere prin glisare.

5. Ferestre din lemn stratificat cu arcada.

Pentru a vizualiza intreaga gama de ferestre prezentata in acest web site va rugam sa dati click aici.

Usi de exterior din lemn stratificat

usi de exterior din lemn stratificatDaca doriti o intrare deosebita pentru casa dumneavoastra va invitam sa alegeti cu incredere usile din lemn de exterior pe care firma noastra le produce. Modelele noastre de usi aduc noblete, eleganta si un design unic casei.

Va oferim o gama larga de usi de intrare din lemn pentru casa, usi de balcon, usi pentru iesirea pe terasa, usi cu laminator si usi din lemn cu arcada.

Finisajul usilor de exterior este facut cu baituri si lacuri de exterior pe baza de apa de cea mai buna calitate oferindu-I astfel un aspect placut si o rezistenta foarte mare in timp.

Garantia pe care o oferim pentru produsele noastre este de 5 ani daca intretinerea este facuta corespunzator. Pentru mai multe detalii tehnice legate de usi de exterior va rugam sa apelati cu incredere la echipa noastra. Pentru a vizualiza intreaga gama de usi de exterior executate de noi va rugam sa dati click aici.

Obloane din lemn

obloane din lemnVenim in intampinarea dumneavoastra cu diferite modele de obloane din lemn rustice sau modern destinate special pentru a va proteja casa si intimitatea dumneavoastra.

Va oferim obloane cu deschideri batante sau glisante cu sistem de autoblocare la vant.

Obloanele sunt executate din diferite esente de lemn in functie  tipul tamplariei pe care o detineti. Pentru a vizualiza intreaga gama de produse cu obloane din lemn va rugam sa dati click aici.

.

.

.

Scari din lemn masiv

scari din lemn masivScarile din lemn masiv sunt un element fundamental pentru casele cu mai multe nivele. Va oferim trei modele de scari din lemn: scari din lemn masiv pe structura din lemn, scari din lemn pe structura metalica si scari din lemn pe structura de beton.

Va oferim o gama foarte larga de scari finisate cu lacuri pe baza de apa lucioase sau mate din mai multe esente de lemn ( rasinoase, pin, stejar, fag si meranti ). Pentru scarile noastre va recomandam sa alegeti balustrade din lemn de interior sau balustrade din fier forjat. Pentru o vizualiza galeria foto cu scrile din lemn va rugam sa dati click aici.

Pentru mai multe detalii legate de tamplaria din lemn straificat va stam la dispozitie telefonic la numarul 0746 909854