Preturi garduri din lemn orizontale

De mai bine de 10 ani, in cadrul firmei noastre executam la preturi diverse o serie intreaga de modele de garduri din lemn orizontale.

Iar pentru o buna orientare in ceea ce priveste acest aspect va prezentam alaturat un astfel de gard al carui model tip jalujea este orientat in interiorul curtii si nu in exterior. Potrivit dorintelor venite din partea actualului proprietar. Gardul este realizat in nuanta mahon si este fixat pe o fundatie din ciment de aproximativ 30 cm inaltime. Pe a carei suprafata sunt montate tevile rectangulare cu ajutorul carora sunt prinse panourile acestui model de gard. Iar pentru obtinerea unuiefect mult superior acestea sunt mascate cu lamele din aceeasi textura, necesare pentru obtinerea unui efectului de4 continuitate a gardului.

Gardul este cu atat mai interesant cu cat culoarea partii din lemn reuseste sa intre in bun contrast cu nuanta fundatieidin ciment, dar si cu celelalte corpuri de mobilier de gradina aflate in imediata apropiere.

Per ansamblu, cu un astfel de model de gard, curtea dumneavoastra poate avea un aspect extrem de interesant indiferent din ce parte a gardului este privita. Si asta datorita faptului ca lemnul folosit pentru realizarea panourilor este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Aceasta reprezinta conditia esentiala pentru obtinerea unei bune garantii a gardului.

In acest articol va prezentam un gard din lemn tip jaluzea cu lamelele dispuse orizontal. Lamela lui este de 15 centimetri latime cu o grosime de 4,2 centimetri si este finisata cu lac cerat pe baza de apa Ica Italia in 3 straturi cu slefuire intre straturi oferindu i astfel un o rezstenta indelungata in timp si un finisaj deosebit.

Gardul este montat pe o fundatie de beton cu teava rectangulara din doi in doi metri.  Ca si montaj panourile se pun intre tevi dupa pe care se monteaza o masca din lemn si pe fata si pe spate rezultand astfel un stalp fals care are la baza teava rectangulara.

In general gardurile din lemn datorita faptului ca sunt expuse direct la exterior ele necesita intretinere.  Recomandam ca cel putin o data la doi ani gardul dumneavoastra din lemn sa suporte o astfel de intretinere care se obtine cu un pret mic. Acest lucru nu este valabil si pentru foisoare, terase si mobilier deoarece nu sunt expuse 24/ 24 la ploaie, temperatura, soare si vant. Pentru mobilier intretinerea se face la 4 sau 5 ani in functie de aspectul produsului la momentul respectiv.

Mai jos va prezentam un set de poze cu gardul atasat acestui articol.

preturi garduri din lemn orizontale 13

preturi garduri din lemn orizontale 12

preturi garduri din lemn orizontale 11preturi garduri din lemn orizontale 10preturi garduri din lemn orizontale 9preturi garduri din lemn orizontale 8preturi garduri din lemn orizontale 7preturi garduri din lemn orizontale 6preturi garduri din lemn orizontale 5preturi garduri din lemn orizontale 4preturi garduri din lemn orizontale 3preturi garduri din lemn orizontale 2preturi garduri din lemn orizontale 1