Reusim sa va oferim o gama larga de seminee pe lemne pentru casa sau terasa dumneavoastra. Va punem la dispozitie o echipa autorizata si cu experienta in montajul sobelor pe lemne, semineelor, si al cosurilor de fum profesionale.

Pentru a va convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre va punem la dispozitie un showroom de prezentare al acestor produse. Semineele si focarele sunt importante in principal din Franta si Italia.

Va oferim transport, consultanta, service si intretinere seminee in Timisoara, Arad, Calafat, Craiova, Ramnicu Valcea, Pitesti, Slatina, Caracal, Alexandria, Bucuresti, Calarasi, Brasov, Sibiu, Slobozia si Constanta.

Mai jos va prezentam catogoriile de produse pe care am reusit sa le punem la dispozitie pentru casa dumneavoastra.

Seminee Rustice

seminee rustice

Va punem la dispozitie o gama larga de modele de seminee rustice special destinate pentru o casa de vacanta, o cabana din lemn sau pur si simplu pentru a adduce o atmosfera rustica in caminul dumneavoastra va recomandam sa alegeti modele de seminee rustice pe lemne.

La semineele rustice folosim foarte multa piatra si lemn masiv.

.

.

Seminee clasice

???????????????Special pentru casa dumneavoastra dorim sa va prezentam o serie de seminee clasice pe lemne. Semineele clasice sunt construite in special cu marmura, granit, caramida lucioasa speciala pentru interior si sunt incadrate in zidul casei.
Acest model de semineu se asorteaza cu orice tip de casa si reuseste sa va incalzeasca si de ce nu sa va coloreze atmosfera in dormitorul sau livingul dumneavoastra bineinteles de la lumina focului.
Semineele clasice sunt cele mai vandute din toate categoriile de seminee.

.

Seminee moderne

???????????????Alegeti pentru caminul dumneavoastra din gama noastra de produse de seminee moderne pe lemne. Semineele din aceasta categorie sunt foarte bine finisate. Ele sunt complet incadrate in perete sau la constructia lor folosim materiale speciale cum ar fi : lemn exotic, granit, plastice rezistente termic, sisteme electrice si diferite obiecte decorative toate imbinate din care sa rezulte un semineu modern. De obicei semineele moderne sunt desinate in special pentru incalzirea birourilor sau a spatiilor publice.

.

.

Seminee metalice

????????????????

Daca doriti sa alegeti un produs din gama de seminee metalice pe lemne va spunem din start ca este solutia cea mai rapida pentru a avea un semineu.
Aceste tipuri de seminee se pot monta in orice tip de camera suspendate si vopsite in orice nuanta disponibila.

Acest model de seminee poate fi montat si demontat foarte usor.

.

Seminee ieftine

???????????????Daca doriti sa alocati un buget redus pentru semineul din dormitor sau camera de zi am creat aceasta categorie de produse special pentru dumneavoastra.

Am gasit solutia cea mai economica pentru dumneavoastra si au reusit sa va oferim niste modele de seminee low-cost.

Mai pe scurt toate elementele din care este compus un semineu le-am imbinat si a rezultat un semineu la un pret redus.

.

.

Seminee centrala

????????????????Pentru intreg confortul pentru casa dumneavoastra va punem la dispozitie o gama larga de seminee centrala pe lemne sau termoseminee special construite pentru a incalzii toata casa.
Acest tip de seminee pe langa semineul propriu-zis au si capacitatea de a avea rolul unei centrale termice pe lemne incalzind cu usurinta caloriferele din toata casa.
Este un sistem usor de intretinut si utilizat. Pentru mai multe detalii legate de acest produs echipa noastra va sta la dispozitie pentru detalii.

.

.

.

Seminee electrice

?????????????????Daca locuiti la bloc sau nu aveti posibilitatea sa instalati in camera de zi sau biroul dumneavoastra un semineu clasic pe lemne, solutia recomandata de noi este un semineu electric.
Alegand aceasta solutie scapati de grija lemnelor, nu trebuie decat sa apasati un buton si semineele noastre electrice va inlocuieste perfect un semineu clasic.
Importam seminee electrice profesionale de cea mai buna calitate la un pret accesibil.

.

.

.

Focare seminee

??????????????Reusim sa importam pentru dumneavoastra o serie larga de focare din fonta sau metal pentru seminee. Focarele se pot monta la orice tip de semineu si se diferentiaza intre ele prin putere calorica, forma, dimensiune si model.
Focarul este cea mai importanta piesa dintr-un semineu. Pentru a reusi sa alegeti focarul potrivit pentru semineul preferat va rugam sa apelati la echipa noastra pentru a va consilia in acest sens.

.

.

.

.

Cosuri de fum ceramice

??????????????????????Cosurile noastre de fum ceramice sunt solutia perfecta pentru evacuarea gazelor arse.
Aceste cosuri de fum au o durata de viata de peste 40 de ani. Va recomandam sa alegeti pentru dumneavoastra acest tip de cos de fum deoarece are o greutate redusa, poate fi montat atat la interior cat si la exterior, rezista la inghet-dezghet, se monteaza usor si se asorteaza cu orice arhitecura.
Echipa noastra va ofera sevice, transport si intretinere pentru cosuri de fum oriunde in Romania.

Cosuri de fum din inox

??????????????????????In catalogul nostru de prezentare mai fac parte si cosuri de fum din inox. Acest tip de cos va asigura siguranta prin etanseitate la gazele arse si rezistenta la temperaturi foarte ridicate si respectiv socuri termice.
Pe langa faptul ca aceste cosuri de fum se monteaza simplu si rapid ele ofera functionarea la randamentul energetic maxim a surselor de caldura prin asigurarea uni tiraj optim.

.

.

.

Sobe pe lemne

?????????????Reusim sa va punem la dispozitie o gama larga de sobe pe lemne sau carbuni.  Avem disponibile sobe moderne, sobe clasice, sobe metalice si sobe ceramice cu un randament foarte ridicat. Sobele pe lemne sunt solutia perfecta pentru a economisi din bugetul dumneavoastra destinat incalzirii.
Sobele noastre sunt proiectate dupa noile tehnologii in acest domeniu si au un design special.

.

.

.

Seminee de gradina

??????????????????In Romania nu sunt cunoscute aceste tipuri de seminee de exterior pe lemne. Ele sunt special construite din caramida refactrara pentru a imbunatati designul curtii sau gradina dumneavoastra.
Aceste seminee sunt incorporate de obicei in gratare de caramida.

.

.

.

.

Gratare de curte

gratare de curte cu cuptor 21Echipa noastra specializata in realizarea de gratare de gradina din caramida,  seminee de curte si cuptoare de pizza pe lemne se adapteaza la cerintele celor mai pretentiosi clienti.
Toate gratarele noatre sunt special construite si adaptate spatiului pe care clientul il pune la dispozitie. Dealungul timpului am realizat sute de gratare din caramida refractara dupa cum observati in catalogul nostru de gratare de gradina din acest site.
Pentru a obtine o estimare de pret pentru gratre de gradina va rugam sa ne contactati.

Pentru mai multe detalii legate de produsele de mai sus va rugam sa ne contactati telefonic la 0746 909854