Semineu modern fara degajare de noxe

Pentru amenajarea la interior a unei case realizate dupa ultimile idei de decorare am ales sa venim in fata dumneavoastra cu un model de semineu modern fara degajare de noxe.

Este vorba aici despre un model de semineu care nu are mai nimic in comun cu produsele similare, asa cum le stiati dumneavoastra.

Si asta, datorita faptului ca evolutia tehnologiei nu pierde timpul si isi pune foarte bine amprenta chiar si peste aceste accesorii de mare efect pentru casa.

Aceste seminee, in prezent nu mai sunt atat de voluminoase cum le stiam noi. Si care imprumuta diferite forme geometrice. Care mai de care mai atractive si mai interesante.

Asa am ajuns si noi sa nu trecem neobservati pe langa aceste accesorii. Si sa vi le prezentam, ca si solutie ideala pentru amenajarea diferitelor spatii interioare.

In imaginea noastra avem cu semineu modern fara degajare de noxe de forma unei prisme, care poate fi amplasat in diverse zone ale casei cu cea mai mare usurinta.

Si asta datorita faptului ca respectivul accesoriu nu are nevoie de evacuare.

Singurele noxe degajate fiind absorbite de nistre filtre speciale interschimbabile.

In general astfel de seminee sunt alimentate cu bioetanol. O solutie care arde fara emanatii de noxe.

Si ca orice alt accesoriu si acest semineu cu aredere ce bioetanol degajarea caldurii nu se face atat de bine, ca si la un semineu clasic.

In ceea ce priveste arderea, aceasta are loc in fuctie de cantitatea de etanol existenta la interiorul semineului.

In rest, amenajarea unei locunte cu un astfel de semineu ramane la latitudinea dumneavoastra.

Iar referitor la forma semineului este de preferat sa optati pentru un astfel de model sub forma de prism, intrucat acesta se poate amplasa chiar si in spatiile ceva mai inguste.

Dupa cum se poate observa chiar si din imaginile postate aici.

Sursa www.Pinterest.com