Set Dormitor Melody Max

Acest set dormitor Melody Max reprezinta, practic fratele mai mare al setului de dormitor Melody simplu.

Si al carui efect major se bazeaza pe eleganta, confort si relaxare, la puterea a doua.

In situatia in care acest set de mobilier este conceput din pal melaminat de culoare alb, prin combinatia celor doua designuri, clasic si modern, un set dormitor Melody Max reuseste cu succes sa va ofere tot confortul de care aveti nevoie.

La fel de bine din partea fiecarui corp de mobilier care intra in componenta acestui dormitor.

Si ne referim aici in primul rand la patul matrimonial care beneficiaza de o suprafata de odihna destul de generoasa. Cu o tablie bine tapitata, atat la interior, cat si la exterior.

De asemenea ar mai fi de precizat aici si faptul ca in partea superioara patul este insotit si de doua noptiere, in cele doua parti laterale ale acestuia.

Si cum era de asteptat, cea de a doua piesa de mobilier de mare importanta este sifonierul.

Acesta este realizat din acelasi pal melaminat de calitate superioara cu doua usi culisante la exterior, cat si cu oglinzi in aceeasi zona.

Dar si cu o buna compartimentare la interior, cu un loc pentru umerase atat de necesar pentru articolele textile si vestimentare de volume ceva mai mari.

Si unde se gasesc si politele, de asemenea utile pentru depozitarea articolelor vestimentare si textile de dimensiuni ceva mai reduse.

Cu toate aceste spatii de depozitare despre care facem vorbire, respectivul model de sifonier se poate incadra cu succes printre corpurile de mobilier de mare valoare pentru utilarea unei locuinte, la interior.

Asa ca, pe langa patul matrimonila cu noptiere si cu sifonier, acest set dormitor Melody Max se bazeaza si pe confortul oferit de o comoda pentru TV.

Aceasta din urma este conceputa pe baza a trei sertare destul de voluminoase. Si a carui utilitate poate fi una destul de buna.

Asa se face ca un astfel de set dormitor Melody Max este una dintre cele mai fiabile idei de amenajare a unei camere de odihna.

Acolo unde fiecare element de detaliu conteaza la fel de mult.