Set Living Zeta

Prin achizitionarea unui astfel de set living Zeta, sunt avantajate cu siguranta apartamentele sau locuintele al caror spatiu interior nu este atat de bine definit, ca si volum.

Motiv pentru care acest set living Zeta este conceput dupa un design simplu.

Prin asocierea mai multor corpuri de mobilier modulare. Care va dau posibilitatea de a amplasa respectiva mobila in diverse posibilitati de orientate la interiorul bucatariei.

Dinn punct de vedere tehnic, acest set living Zeta este compus dintr-un corp de mobilier destinat si util pentru amplasarea Tv-ului.

La care se mai adauga un corp de mobilier suspendat de dimensiuni medii. Si care este asezat in partea stanga a mobilei.

Iar in partea dreapta este amplasat cel de al treilea corp de mobilier, de asemenea, de dimensiuni medii.

Insa, asa cum am mai spus, oriectarea acestor corpuri de mobilier la intertiorul unei camere ramane la latitudinea fiecarui proprietar.

Pentru confectionarea respectivului set living Zeta s-a folosit cu precadere palul melaminat de calitate superioara obtinut in doua nuante absolut interesante. Si care beneficiaza de un contrast bine definit prin nuantele de wenge si crem deschis.

De asemenea, este bine de stiut faptul ca prin obtinerea acestei cromatici, respectivul set living Zeta are capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu oricare alt corp de mobilier cu care livingul intra in asociere directa.

Prin urmare este bine sa acordati atentie maxima fiecarui corp de mobilier atunci cand vine vorba despre amenajarea la interior a fiecarei camere in parte.

Si numai asa, dumneavoastra va puteti afla in avantaj total.

Atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al utilitatii.

Cu alte cuvinte, puteti alege cu incredere acest set living Zeta si astfel livingul dumneavoastra, cat si sufrageria pot beneficia negresit de confortul unor piese de mobilirer de mare valoare pentru aceasta incapere.