Biblioteca Label pentru living

Una dintre cele mai atractive piese de mobilier de provenienta poloneza este chiar aceasta biblioteca Label pentru living.

Respectiva mobila este executata pe baza palului melaminat obtinut intr-o nuanta de stejar sonoma kolada, a carui textura este una absolut moderna.

Si care are capacitatea de a se impune foarte bine, in raport direct cu multe alte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Conceptul modern si contemporan al acestei biblioteci reprezinta rodul muncii designerilor de mobila din Polonia.

Si are capacitatea de a nu se demoda prea curand, gratie modului in care aceasta biblioteca este executata.

Cat despre gradul ridicat de utilitate al acestei biblioteci, am putea spune clar ca o biblioteca Label pentru living este atent conceputa, pe baza unui sifonier cu o buna compartimentare la interior.

Si care, in partea inferioara, acesta este prevazut cu doua sertare foarte generoase. Si unde accesul se face direct din exterior.

Aici, locul pentru Tv este bine definit in partea inferioara si de existenta unor mici spatii de depozitare foarte atractive.

In schimb, in partea superioara a bibliotecii, deasupra locului destinat pentru Tv se afla alte cateva nise si alte doua dulapuri ceva mai mici.

Acestea sunt continuate in extremitatea dreapta cu un alt dulap de mari dimensiuini, cu o vitrina si numeroase alte spatii de depozitare la interior.

Asa se face ca o biblioteca Label pentru living este executata dupa anumite dimensiuni standard care va pot permit amplasarea ei chiar si la interiorul unei sufragerii obisnuite.

In ceea ce priveste nuanta, aceasta este propusa de producator si are capacitatea de a intra in stransa armonie cu tot ce se afla la interiorul respectivei camere.

Acolo unde biblioteca Label pentru living este una dintre piesele de mobilier de baza, pentru acel spatiu interior.