Categoria respectiva se adreseaza in mod direct unei game extrem de variate de corpuri de mobililer de mari dimensiuni. Si care sunt executate din lemn de rasinoase. In modele din cele mai diverse.
In functie de dorintele fiecaruia dintre proprietari.
Tocmai din acest motiv continuam sa credem ca aceste corpuri de mobilier sunt personalizate.
Iar pentru ca totul sa fie exact asa cum va doriti, trebuie stiut faptul ca lemnul de rasinoase joaca un rol extrem de important. Intrucat acesta are textura care rezista foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.
Ceea ce reprezinta un alt mare avantaj.
De asemenea ar mai fi de stiut si faptul ca, pentru a se putea incadra aproape perfect in spatiile pe care le detineti, respectivele foisoare pot fi executate in diferite forme si marimi.
Astfel incat acestea sa se poata sincroniza foarte bine cu imobilul.
Dar si cu toate celelalte corpuri de mobilier situate in imediata sa apropiere.
Asa am ajuns in situatia de a realiza foisoare in cele mai diverse forme si modele .
Foisoare din lemn de forma unui patrat, foisoare din lemn dreptunghiulare, dar si foisoare din lemn hexagonale sau octogonale.
Insa sunt si cazuri in care diversi actuali proprietari de astfel de corpuri de mobilier sa fi optat pentru foisoare din lemn cu laturile inegale.
Foisoarele sunt executate pe o placa din ciment sau chiar pe gazon, cu posibilitatea de a putea fi usor distantate de la sol.
Unele dintre foisoare sunt executate cu sau fara dusumea. Cu balustradele confectionate in diferite modele. Cu sau fara gardulete decorative in partea superioara. Acolo unde acoperisul este realizat cu sindrila bituminoasa.
Cat despre nuanta si protectia impotriva intemperiilor, acestea sunt optionale. Si obligatorii.
Insa, trebuie stiut ca pentru succesul produselor executate de firma noastra, cea mai buna protectie impotriva intemperiilor se face prin lacul cerat pe baza de apa aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.
In asa fel incat foisoarele sa se poata sincroniza foarte bine cu imobilul din imediata aproiere.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top