Canapea Dora Maro Deschis

Pretul relativ mic si calitatea buna a canapelei extensibile Dora, Maro deschis au facut din acest corp de mobilier, unul de mare efect pentru orice casa. Fie chiar si pentru un apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Si asta, datorita faptului ca respectivul model de canapea Dora, Maro deschis este conceput astfel incat acesta sa nu poata ocupa foarte mult loc la interiorul oricarei incaperi.
Canapeaua este confectionata pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, imbinat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati, iar la exterior canapeaua este tapitata cu doua tipuri de materiale de diferite texturi.

Este vorba aici despre stofa de calitate superioara, cat si despre materialul de piele ecologica sau piele naturala regasit pe spatarele laterale ale canapelei.
O combinatie de inalta clasa prin intermediul careia orice alt corp de mobilier poate capata o nota discreta, de eleganta.

Situatie valabila chiar si pentru acest corp de mobilier.
Canapeaua este destul de ingusta, ceea ce inseamna ca aceasta poate amenaja foarte bine chiar si o incapere de dimensiuni ceva mai reduse.
Insa dupa extindere, o canapea Dora, Maro deschis se poate transforma foarte usor intr-un pat matrimonial de mare efect pentru orice casa.

Iar cand facem referire si la faptul ca pretul de achizitie este unul destul de mic, atunci nu vedem ce v-ar putea retine sa achizitionati un astfel de model de canapea extensibila, de mare efect pentru casa.

Comanda acum aceasta canapea extensibila 

res_71196f61821f8d274b182798234ed77f_fullres_69182bfcf262288f507ed58f4fb52d3c_full