Canapea extensibila Bella Green

Tapitata in intregime cu un material de stofa rezistent la uzura, aceasta canapea extensibila Bella Green este proiectata foarte inteligent. Pentru uz zilnic.

Astfel incat aceasta canapea este extrem de moale, gratie straturilor de poliuretan. Cat si a zonei de sezut al carei interior este confectionat pe baza arcurilor elicoidale.

Are trei perne decorative la exterior si cu un spatiu foarte generos la interior. Fiind vorba aici de un spatiu atat de util pentru depozitarea diverselor articole textile si vestimentare.

Si de ce sa nu recunoastem, dar si nuanta acestei canapee joaca un rol destul de important in raport cu designul per ansamblu al respectivei camere.

Asa ca, putem sustine cu tarie ca aici este vorba despre combintia aproape perfecta a nuantei de verde a partii de sezut a canapelei, cu decorul floral al pernelor decorative.

Practic, o canapea extensibila Bella Green este rezultatul cert al combinarii designului clasic cu cel modern intr-un produs de calitate superioara. Asa cum era de asteptat.