Canapea Extensibila Vegas Ilona cu Bara

Varietatea larga de corpuri de mobilier cu o vasta utilitate la interiorul unei camere de apartament sau a unui living este completata in mod evident cu acest model de canapea extensibila Vegas Ilona cu bara.

Un corp de mobilier care se poate transforma extrem de rapid intr-un pat matrimonial. A carei suprafata de odihna este una suficient de generoasa pentru asigurarea confortului in cazul a doua persoane consecutiv.

Asa se face ca acest model de canapea este confectionat prin imbinarea designurilor clasic si modern, astfel incat respectivul accesoriu sa poata fi unul de mare efect.

Cu perne decorative si cu spatare laterale complet detasabile.

Dincolo de acest aspect, modelul de canapea extensibila Vegas Ilona cu bara este confectionat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare. Imbinat cu poliuretan la interior si cu un material de stofa rezistenta la exterior.

Iar daca ne oprim putin si asupra designului trebuie sa recunoastem faptul ca bara din metal cromat are un rol destul de interesant asupra canapelei per ansamblu.

Si pentru ca asta nu e tot este important sa amintim aici si cateva aspecte cu privire la cromatica materialului de stofa folosit la tapitarea acestui model de canapea extensibila Vegas Ilona cu bara.

Cu privire la acest aspect este bine de mentionat faptul ca, un astfel de corp de mobilier este tapitat cu un singur tip de material. A carei textura este una rezistenta la trafic intens.

Si a carei cromatica este obtinuta prin combinatia a doua nuante de mare efect, portocaliu si crem.

In acest exemplu, nuanta de portocaliu regasindu-se in aceeasi masura pe partea de sezut, cat si pe spatarul principal.

Iar in ceea ce priveste pernele decorative acestea sunt complet portocalii.

Deci, alegeti tot ce vi se potriveste mai bine pentru decorarea la interior a propriei case.