Canapea Extensibila Vegas Keo Fara Bara 4

Trebuie sa recunoastem faptul ca atat prin aspect, cat si prin confort, modelul de canapea extensibila Vegas Keo fara bara reuseste sa se impuna in mod pozitiv.

Prin asociere cu corpuri de mobilier moderne, sau cu alte corpuri de mobilier realizate dupa un design clasic.

Si asta, datorita faptul ca, respectiva canapea extensibila Vegas Keo fara bara este conceputa dupa anumite dimensiuni standard care ii permit sa se incadreze foarte bine chiar si in apartamentele ale caror dimensiuni interioare nu sunt atat de generoase.

Asta, dincolo de faptul ca, la baza respectivului accesoriu se afla o serie intreaga de materiale de calitate superioara.

Si ne referim aici la cadrul din lemn de esenta tare. La straturile de poliuretan de diferite densitati, cat si la materialele de calitate superiara folosite pentru tapitarea acestui corp de mobilier.

Care este chiar aceasta canapea extensibila Vegas Keo fara bara.

Designul acestui corp de mobilier este unul rezultat prin combinatia clasicului cu modernul. Si care are ca rezultat final un corp de mobilier, care prin extindere se poate transforma intr-un adevarat pat matrimonial confortabil si de mare efect pentru orice casa.

Cu perne decorative si complet detasabile. Si cu spatare laterale extrem de moi. Si cu posibilitatea de a fi la fel de detasabile.

Iar la interior, acest model de canapea extensibila Vegas Keo fara bara dispune si de existenta unui loc de depozitare a diferitelor articole textile si vestimentare de uz cotidian.

Ceea ce, cu siguranta ca reprezinta un alt mare avantaj.