Canapea extensibila Velur Spring

Gratie nuantelor sale pline de lumina, aceasta canapea extensibila Velur Spring reuseste sa schimbe radical, in sens pozitiv fiecare camera, acolo unde respectivul accesoriu este amplasat.

Si unde aceasta intra in asociere cu multe alte corpuri de mobilier.

Tinand cont de acest aspect o canapea extensibila Velur Spring are capacitatea de a se sincroniza foarte bine atat cu piesele de mobilier clasic, cat si cu piesele de mobilier realizate sub un design modern.

Aceasta canapea este conceputa pe baza unui cadru din lemn de esenta tare tapitat cu poliuretasn pe marea majoritate a componentelor sale principale.

Iar pe partea de sezut, acolo unde elasticitatea se masoara printr-un grad ridicat de confort, o canapea extensibila Velur Spring este obtinuta prin straturile de poliuretan in combinatie cu arcurile elicoidale.

Canapeaua este complet tapitata cu poliuretan la interior. Si cu un material textil la exterior.

Astfel incat aceasta canapea este recomandata mai ales pentru familile tinere aflate la inceput de drum.

Iar familiile in care exista si copii mici, trebuie sa stie ca micutii nu au cum sa se accidenteze in partile contondente ale canapelei.

Intrucat acestea sunt tapitate complet.

Cat despre confort nici nu mai poate fi vorba, deoarece o canapea extensibila Velur Spring este extrem de elastica si confortabila.

Atat in forma sa initiala, cat si dupa extindere.