Canapea Fixa King Elton 2

Conceput pentru asigurarea unui confort mult sporit la interiorul diferitelor spatii, acest model de canapea fixa King Elton este realizat la dimensiuni speciale pentru asigurarea confortului optim in cazul a doua persoane consecutiv.

In alta ordine de idei puteti opta cu incredere pentru un astfel de model de canapea fixa King Elton, atat la nivelul unui apartament obisnuit, cat si intr-un living de proportii.

Sau in numeroase alte spatii de tip office. Acolo unde prezenta acestui model de canapea este salutata cu respect de toate acele persoane care ajung in preajma respectivului corp de mobilier.

Cu alte cuvinte, fie ca detineti o garnitura de mobilier moderna sau una clasica este de preferat sa mizati cu incredere pe achizitionarea unui astfel de corp de mobilier fara posibilitatea de extindere, dar care poate fi la fel de bine pus in valoare in raport cu toate celelalte produse aflate in imediata sa apropiere.

Si impreuna cu care poate forma un decor de inalta clasa.

Si asta nu e tot.

Pentru ca, o astfel de canapea poate fi asociata foarte bine, atat cu unul sau mai multe fotolii realizate sub amprenta aceluiasi decor extrem de interesant si atractiv.

Pentru care fiecare element de detaliu are un efect deosebit de important asupra decorului per ansamblu.

Din punct de vedere tehnic, acest corp de mobilier este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare.

Imbinat la interior cu poliuretan de mai multe densitati, dar si cu un material textil de inalta definitie. Al carui aspect este unul extrem de interesant.

Si care, de asemenea are rolul de a putea intra in stransa legatura cu tot ce se afla la interiorul respectivului spatiu interior.