Canapea Fixa Orient Felicia 3 locuri

Prin intermediul acestui corp de mobilier ramanem in continuare in sfera accesoriilor pentru casa extrem de importante pentru asigurarea confortului optim la interiorul diferitelor spatii. Indiferent de destianatia fiecaruia dintre spatiile respective.

Desi modelul respectiv de canapea fixa Orient Felicia 3 locuri reprezinta acel corp de mobilier extrem de elegant, confortabil si relaxant in diferite situatii.

Respectivul corp de mobilier este unul robust, al carui model este realizat dupa un design modern, cu perne decorative si detasabile. Cu spatare laterale complet tapitate.

Cat si cu tetiere, atat de necesare pentru mentinerea capului intr-o pozitie optima.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile reprezentative atasate aici.

Canapeaua este realizata pe baza unui cadru din lemn masiv de esenta tare tapitat la interior cu poliuretan moale si elastic.

Iar la exterior aceasta canapea se bucura de existenta unui material textil extrem de rezistent la trafic intens.

A carui nuanta este una sobra, dar care poate fi aleasa in functie de preferinte. Cat si in functie de propunerile venite din partea producatorilor.

Astfel incat respectiva canapea fixa Orient Felicia 3 locuri se poate asocia foarte bine cu diferite alte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Cat si cu unul sau mai multe fotolii realizate sub acelasi design foarte atractiv.

Si tot aici ar mai fi de stiut si faptul ca respectiva canapea, este dotata cu o vserie intreaga de suprafete moi.

Care nu fac altceva decat sa contribuie la definirea per ansamblu a respectivului corp de mobilier conceput special pentru asigurarea confortului a 3 persoane consecutiv.