Canapea fixa Oroia

Prin intermediul acestui model de canapea fixa Oroia Revenim cu placere printre piesele de mobilier de inalta definitie si care sunt ideale pentru amenajarea cu stil a diferitelor locatii, la interior.

Am ales aceasta canapea fxa Oroia datorita designului sau modern, a nuantelor alese special pentru a se putea sincroniza cu o gama variata de articole de mobilier aflate in imediata apropiere.

Cat si a materialelor folosite special pentru crearea confortului dorit.

Asa se face ca, o astfel de canapea fixa Oroia este extrem de confortabila, moale, relaxanta si are capacitatea de a se pune foarte bine in valoare, atat cu piesele de mobilier clasice, cat si cu piesele de mobilier moderne.

Din punct de vedere tehnic, trebuie stiut ca aceasta mobila este conceputa pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati.

La exterior aceasta canapea este complet tapitata cu un material de piele ecologica obtinut in doua nuante atractive si pline de lumina.

Iar ca element de detaliu suplimentar, trebuie stiut faptul ca aceasta canapea fixa Oroia este usor distantata de la nivelul parchetului, astfel incat aerul este lasat sa circule.

Si numai sa poata asigura aerisirea optima.

In alta ordine de idei este bine de stiut faptul ca, aceasta canapea fixa Oroia mai poate fi cumandata, in functie de preferinte, cu doua sau trei locuri.

Si poate fi un accesoriu ideal pentru sufragerie, living, sau pentru orice alta locatie de tip office.

Cum ar fi de exemplu birouri, sali de protocol, sali de conferinte si multe altele.