Canapea Leonardo Home 17

Prin intermediul acestui model de canapea Leonardo Home venim in sprijinul dumneavoastra, ca si buna orientare. Cu un alt model de canapea extensibila.

Si care este complet tapitat cu un material de stofa plusata de calitate superioara. Pentru care multe persoane au manifestat o reala pasiune.

Aceasta caneapea extensibila beneficiind de tot confortul oferit de fiecare piesa de mobilier in parte.

Prin forma, textura si culoare.

Asa se face ca respectiva canapea Leonardo Home este realizata pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati.

Iar la exterior, respectivul corp de mobilier este complet tapitat cu un material de stofa rezistenta la trafic intens.

Si care are capacitatea de a va oferi un confort mult sporit, pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Asa se face ca, prin extindere o canapea Leonardo Home este extrem de fiabila. Si astfel va poate asigura de tot confortul necesar atunci cand aveti nevoie urgenta de un loc suplimentar pentru odihna.

Si asta nu e tot. Pentru ca aceasta canapea extensibila va ofera neconditionat si un interesant loc de dpozitare a diferitelor articole textile si vestimentare de diferite volume si marimi.

Altfel spus, aceasta canapea este prevazuta si cu patru perne decorative de mare efect, al caror rol principal este acela de a spori confortul per ansamblu al acestui model de canapea Leonardo Home.