Canapea modulara fixa

Realizata dupa un contrast direct, aceasta canapea modulara fixa prezentata in imaginile noastre poate fi alegerea corecta in ce priveste amenajarea la interior a unui spatiu ale carei volume nu sunt atat de generoase.

Si ne referim aici in mod special la amenajarea unui hol sau chiar a unui colt de living. Acolo unde respectivul corp de mobilier isi poate justifica pe deplin utilitatea.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, aceasta canapea modulara fixa cu masuta pentru cafea si doi tabureti reprezinta fara discutie unul si aceeasi corp de mobilier.

Si asta se datoreaza, gratie calculelor amanuntite venite din partea designerilor de top.

Cei care au decis sa plieze masa pentru cafea la interiorul respectivei canapele fixe.

Dupa cum se poate distinge inca de la prima vedere.

Canapeaua este realizata la baza, dintr-un cadru din lemn de esenta tare imbinat cu poliuretan de inalta densitate. La fel ca si cei doi tabureti.

Iar in ceea ce priveste masa, aceasta este realizata dintr-un material extrem de rezistent la tensiune si la trafic intens.

Asa cum era de asteptat.

In consecinta, alegeti cu grija o astfel de canapea fixa cu masuta de cafea si doi tabureti. Si astfel va puteti considera una dintre cele mai fericite persoane.

Deoarece aceasta canapea modulara fixa nici nu ocupa un loc prea mare. Si nici nu poate atenta in mod negativ la propriul dumneavoastra buzunar.

Sursa www.Pinterest.com