Canapea Sanda Multicolor

Daca sunteti o persoana optimista si plina de viata, tot la fel trebuie sa fie si locuinta in care va petreceti mare parte din timp. Pentru acest motiv, am ales sa va prezentam aici un model de canapea extensibila Sanda, ideala pentru odihna a doua persoane concomitent. Si care va poate scoate din incurcatura ori de cate ori aveti nevoie.

Canapeaua reprezinta un accesoriu de mare valoare pentru casa, mai ales atunci cand aceasta reuseste sa intre intr-un bun dialog cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.
Modelul de canapea Sanda este conceput special pentru a oferi un confort sporit tuturor acelora care stiu sa aprecieze jocul de culori, cat si gradul ridicat de relaxare oferit de acest model de canapea.

Aceasta canapea este bine echilibrata cu ajutorul unui cadru din lemn masiv imbinat cu mai multe staturi de poliuretan de diferite densitati. Iar la exterior, resapectivul model de canapea Sanda este tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens si care va poate asigura de tot confortul necesar.

Tinand cont de dimensiunile de care dispune acest model de caqnapea, este limpede faptul ca respectivul accesoriu poate amenaja foarte bine atat un living, cat si o sufragerie de dimensiuni obisnuit. Sau chiar si camera pentru copii. Gratie functionalitatii sporite cat si a cromaticii de care se bucura acest model de canapea Sanda. Un accesoriu pentru care pretul de achizitie chiar nu este nicio problema.

sanda