Casuta de gradina pentru copii, 130×180 cm

Casuta de gradina pentru copii, 130 x 180 m reprezinta un alt corp de mobilier necesar pentru amenajarea zonei de exterior.

Dar care, de aceasta data, respectivul accesoriu se adreseaza in mod evident copiilor de diferite varste.

Si poate fi trsnsformat oricand intr-o casuta de poveste.

Acolo unde micutii sa se retraga intr-un mic univers al lor.

Si acolo unde acestia sa poata visa chiar si cu ochii deschisi.

Asa ca, daca doriti sa faceti cadou o astfel de casuta de gradina pentru copii, 130×180 cm, noi va asiguram ca aceasta casuta ar putea fi una din cele mai potrivite alegeri.

Si pentru ca aici este vorba si despre copii trebuie stiut ca aceasta casuta beneficiaza de cele mai bune finisaje cat si de un grad ridicat de protectie.

In sensul ca, o astfel de casuta de gradina pentru copii, 130 x 180 cm, ca si multe alte astfel de corpuri de mobilier similare, aceasta este realizata prin imbinarea lamelelor din lemn de rasinoase bine finisate pe ambele parti.

Are o forma dreptunghiulara, cu usa de acces si fereastra.

Iar acoperisul este realizat cu scurgere in doua ape si cu protectie impotriva umiditatii realizata cu ajutorul cartonului bituminos.

Casuta este usor distantata de la nivelul solului. Si beneficiaza de existenta dusumelei in partea inferioara.

Iar ca si dimensiuni per ansamblu este bine de stiut ca aceasta casuta de gradina pentru copii, are o lungime de 180 cm, latimea 130 cm si inaltimea de 140 cm.

Ceea ce inseamna ca o astfel de casuta nu poate ocupa un loc foarte mare si automat se integreaza perfect in diferite zone ale gradinii.

Dincolo de acest aspect, mai trebuie stiut si faptul ca pentru lacuirea si protectia acestei casute din lemn pentru copii este neaparat nevoie sa folositi lacuri si vopseluri pe baza de apa, de cea mai buna calitate.

Si asta pentru ca lacurile si vopselurile pe baza de apa au capacitatea de a patrunde adanc in textura lemnului si a-i oferi protectia necesara impotriva intemperiilor.

In caz contrar, celelalte tipuri de vopseluri pe baza de solventi, acestea se decojesc in timp si pot conferi un aspect neplacut respectivei casute.

La care se poate adauga si posibilitatea de mici accidente, in masura in care micutii pot sa inhaleze din greseala respectivele particule de vopsea, ceea ce un este deloc indicat.

Dincolo de asta, o casuta de gradina pentru copii, 130 x 180 cm poate fi comandata in culoarea lemnului natural, chiar si prin sistemul online. Impreuna cu schita de montaj si toate elementele componente, suruburi, cheite si elemente de feronerie.

Si toate acestea sunt disponibile la un pret extrem de atractiv.