Casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195X195 cm

Prin vizionarea acestei imagini reprezentative este limpede faptul ca aici dorim sa aducem in atentia cititorilor nostri si implicit a persoanelor care locuiesc la curte, o noua oportunitate de a beneficia de un loc modern pentru depozitatarea in bune conditii a uneltelor si a sculelor de necesitate cotidiana.

Fiind vorba aici despre o casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195 x 195 cm.

Ceea ce inseamna ca respectivul model de casuta este de forma unui patrat.

Realizata din lemn de rasinoase. Si anume din molid natur, cu posibilitatea ca dumneavoastra sa ii aplicati nuanta sau culoarea dorita.

Asa cum se poate deduce si din imaginea reprezentativa aceasta casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195 x 195 cm este conceputa pe baza lamelelor de rasinoase a caror grosime este de 28 mm, cu o usa de acces cu iluminator.

Dar si cu un alt iluminator in partea laterala a casutei.

Respectivul model de casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195 x 195 cm beneficiaza la interior de o suprafata utila de 3,00 m patrati.

Cat si de o inaltime totala a peretelui lateral, la interior, de 1,90 m.

Iar inaltimea maxima a casutei este de 2,27 m.

Toate aceste valori si distante sunt natura standard, impuse de insusi producatorul lor.

Singurele modificari pe care dumneavoastra le puteti aduce sunt de natura cromatica. Si care tin de alegerea nuantelor in care casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195 x 195 cm urmeaza sa fie decorata.

Cei drept daca optati pentru alegerea unui astfel de model de casuta din lemn trebuie sa stiti ca veti obtine produsul respectiv fara dusumea. Aceasta din urma fiind optionala.

Si cum altfel, daca nu prin intermediul unui colet de aproximativ 240 kg.

Care la interior contine instructiunile necesare, toate componentele principale cat si elementele de legatura, cum ar fi suruburi, cheite, dar si componentele ce tin de feronerie.