Casute pentru copii, rustice cu accente traditionale

Varietatea larga de astfel de amplasamente din lemn, pentru curte sau gradina ne-a deteriminat sa aducem in atentia doritorilor, chiar si acest model de casute pentru copii, rustice cu acceste traditionale.

In asa fel incat, atunci cand doriti sa achizitionati un astfel de corp de mobilier pentru curte sa puteti face alegerea corecta in urma unei bune informari.

Dincolo de acest lucru trebuie stiut faptul ca exemplul nostru, ca si multe alte modele este realizat din lemn de rasinoase. Intrucat aceasta textura are capacitatea de a se comporta foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Iar aceste casute din lemn pentru copii sunt realizate special pentru a fi amplasate in aer liber, exact acolo unde doriti.

Din punct de vedere tehnic, casuta din lemn pe care o propunem este una foarte bine realizata, cu rolul de a imita foarte bine o casa traditionala. Dar la scara mult mai redusa.

Asa se face ca respectiva casuta este prevazuta cu usa de acces, ferestre cu obloane executate in model traditional.

Aceasta are un acoperis foarte bine pus in valoare de catre sindrila bituminoasa in model de fagure, cu horn pentru evauarea fumului.

De asemenea, respectivul model este prevazut si cu un mic perimetru, cu rol de balcon. Si care este ingradit de un gardulet de joasa inaltime.

Exact asa cum se poate distinge si din imaginile atasate de noi aici. Dar si cu protectie impotriva stropilor de apa, chiar deasupra usii de acces la interiorul respectivei casute din lemn.

Acesta este modelul traditional al casutei din lemn pentru copii care poate fi asociat foarte bine cu un imobil realizat sub amprenta aceluiasi decor  cu accente traditionale.

In alta ordine de idei mai trebuie subliniat faptul ca, pentru a va putea bucura cat mai mult de existenta unui astfel de amplasament, lemnul de rasinoase trebuie sa fie protejat corespunzator. Prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In asa fel incat, ploaia, vantul sau gerul puternic sa nu poata afecta structura initiala a lemnului de rasinoase.