Coltar extensibil Delta Lima

Modelul de coltar extensibil Delta Lima reprezinta un alt corp de mobilier extrem de compact, ale carui suprafete principale sunt foarte moi si confortabile.

Asa cum se poate observa si in imaginea reprezentativa, respectivul corp de mobilier este tapitat in intregime cu un material de stofa extrem de rezistent la trafic intens si a carui nuanta este una deschisa la culoare si care are capacitatea de a crea o pata de lumina in respectiva incapere.

Respectivul model de coltar este cu atat mai interesant cu cat acesta este tapitat in intregime cu poliuretan si materialul de stofa rezistent la uzura.

Astfel incat, daca in familia in care exista un astfel de coltar sunt si copii mici atunci cu siguranta ca acestia sunt aparati impotriva micilor accidente in partile contondente ale canapelei.

Cat priveste gradul de relaxare al persoanelor aflate in preajma acestui coltar este bine de stiut faptul ca respectivul corp de mobilier este unul destul de ridicat.

Atata timp cat la interiorul coltarului se afla imbinate diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati, cu stratul de arcuri elicoidale.

In asa fel incat atunci cand aveti nevoie de un loc suplimentar de odihna sa va puteti bucura de un confort ridicat, la nivelul propriilor asteptari, prin prezenta acestui coltar extensibil Delta Lima.