Coltar extensibil Teodor

Odata cu aparitia pe piata de profil a respectivelor corpuri de mobilier cunoscute sub denumirea de coltare, o serie intreaga de probleme s-au rezolvat din start.

Si ne referin aici cu precadere la probleme ce tin de confort, utilitate, relaxare si odihna.

Dar si la anumite probleme legate depozitarii diferitelor accesorii de uz zilnic sau sezonier, chiar la interiorul respectivului coltar.

Iar de la aparitie si pana in prezent, aceste corpuri de mobilier si-au demonstrat utilitatea de fiecare data prin posibilitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil la interiorul unei camere. Mai bine ca oricare alt corp de mobilier similar.

Si acest lucru se dovedeste in mod direct prin faptul ca tot mai multi clienti opteaza in continuare spre achizitia acestor corpuri de mobilier de mare valoare chiar si pentru apartamentele ceva mai inguste.

Si pentru ca odata cu trecerea anilor evolutia isi pune accentul si pe piesele de mobilier, aceste coltare au cunoscut o imbunatatire semnificativa.

Atat prin natura materialelor folosite la interior si exterior cat si prin diversele modele reallizate sub amprenta mai multor designuri, de la cele clasice si pana la cele moderne, minimaliste si contemporane, cu una sau doua insule.

Cu insula pe partea stanga sau pe partea dreapta, coltare fixe sau extensibile, simple sau complexe.

Mergand pe acest principiu, am adus in atentia clientilor nostrii modelul de coltar extensibil Teodor.

Un corp de mobilier de inalta definitie complet tapitat cu un model de stofa moasle si rezistent la trafic intens.

Si a carei culoare este alb. O nuanta extrem de atractiva si indrazneata in acelasi timp.

Dar, a carei intretinere este una destul de costisitoare. Pentru ca nuanta de alb necesita atentie sporita din partea utilizatorilor.

Iar la interior, acest corp de mobilier este realizat prin imbinarea perfecta a straturilor de poliuretan de diverse densitati , cu stratul de arcuri elicoidale. Cele care asigura confortul mult sporit pe partea de sezut a coltarului.

Respectivul model de coltar extensibil Teodor poate fi comandat cu insula atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta.

Si are capacitatea de a se asocia la fel fe bine cu piese de mobilier moderne sau clasice.

Acesta este cu atat mai atractiv, cu cat la interior se bucura si de existenta a doua locuri de depozitare a diferitelor articole textile si vestimentale, in functie de preferinte si necesitati.

Cu alte cuvinte, atunci cand va aflati in fata unui astfel de coltar extensibil Teodor alb si care se evidentiaza printr-un model discret aflat pe rama principala, cat si pe pernele decorative, in aceasta situatie cu siguranta ca celelalte optiuni isi pierd radical interesul.

Si asta pentru ca noi stim pe ce sa punem accentul, atunci cand vine vorba despre alegerea corpurilor de mobilier care sa se potriveasca pe necesitatile clientilor nostrii.