Coltar extensibil Vlad Wenghe Alb

Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici modelul de coltar extensibil Vlad reprezinta acel corp de mobilier conceput special pentru amenajarea la interior a diferitelor spatii. Cum ar fi livingul sau sufrageria.

Acolo unde coltarul respectiv are capacitatea de a optimiza spatiul disponibil. Cat si de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.
Pentru o buna orientare in ascest sens, va asiguram ca, din punct de vedere tehnic respectivul model de coltar extensibil este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat cu diferite straturi de poliuretan de diferite densitati.
Coltartul este complet tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens si care este obtinut in doua culori, alb si wenge.
Acest model de coltar poate fi comandat atat pentru partea stanga a camerei, cat si pentru partea dreapta.

Coltarul este usor distantat de la nivelul solului, incat aerul este lasat sa circule si astfel sa impiedice formarea mucegaiului.

Prin nuantele alese de producator, respectivul model de coltar are capacitatea de a se pune in valoare in raport cu celelalte piese de mobilier aflate in imediata apropiere.
Astfel incat sa puteti beneficia de tot confortul necesar din propria locuinta.

Coltar extensibil Vlad Wenghe Alb

Coltar extensibil Vlad Wenghe Alb

Coltar extensibil Vlad Wenghe Alb