Coltar fix Ellwood

Desi aici este vorba despre un model de coltar fix Ellwood, privat de posibilitatea de extindere, acesta reprezinta conceptul unei firme de piese de mobilier renumite in toata Europa.

Ceea ce inseamna ca avem de a face cu un produs de calitate superioara.

Si care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre confort si relaxare.

Asa se face ca acest model de coltar fix Ellwood este unul de inaltime medie conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat corespunzator cu diferite straturi de poliuretan de diferite densitati.

In asa fel incat acest coltar fix Ellwood este unul destul de confortabil pentru desfasurarea diferitelor activitati in care socializarea este numitorul comun.

Acesta este complet tapitat cu un material de stofa de culoare verde, cu perne decorative atat pe spatarul principal, cat si pe spatarele principale.

Astfel incat toate zonele sunt complet tapitate astfel incat, in situatia in care aveti si copii mici, acestia cu siguranta ca vor fi protejati de eventuale mici accidente.

Si chiar daca aici este vorba doar de un coltar fix este bine de stiut faptul ca acesta reprezinta un concept modern al ultimilor ani.

Cu posibilitatea de a se face extrem de util in cele mai diverse situatii.

Asa ca, nu ezitati sa comandati un astfel de produs chiar si pentru amenajarea la interior a diferitelor spatii de tip office, nu numai pentru amenajarea camerelor dintr-o locuinta particulara.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune!