Coltar Ioana Maron Roscat

De fiecare data, cand facem referire la importanta folosirii unui coltar trebuie stiut faptul ca acesta este mult mai util si mai important decat o canapea cu aceleasi functionalitati.

Si asta datorita faptului ca un coltar, oricare ar fi el, acesta are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul respectivei locatii.

Un coltar Ioana, Maro roscat este tot ce va puteti dori la interiorul sufrageriei sau a livingului. Mai ales atunci cand acesta are capacitatea de a intra in stransa legatura cu restul accesoriilor de la interiorul respectivei locatii.

Acesta este realizat pe baza unui cadru rezistent din lemn masiv, bine imbinat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati. Iar la exterior, coltarul este bine tapitat cu un material de stofa de calitate superioara, care are capacitatea de a se pune in valoare cu multe alte piese de decor din imediata apropiere.

Toate aceste aspecte nu fac altceva decat sa ridice stafeta respectivului model de coltar.
Coltarul este de mare efect atat in forma sa intiala, cat si dupa extindere. Atunci cand respectivul model de coltar se poate transforma imediat intr-un pat de mare efect.
Si care la interior, acesta mai beneficiaza si de existenta unui loc de depozitare a diferitelor articole textile sau vestimentare, de uz cotidian.

In forma neextinsa, modelul de coltar extensibil Ioana are o capacitate totala care poate fi utila pentru cinci persoane consecutiv.
In consecinta, un astfel de coltar poate fi imediat, una dintre cele mai interesante alegeri pentru amenajarea la interior a oricarei locuinte.

Dincolo de asta, trebuie stiut ca modelul de coltar Ioana este un corp de mobilier realizat dupa un bun raport intre calitate si pret.

res_97dacf37f187aa9ec74de339f571b7ca_fullres_7f9da6cf527dc62b56c86f1980f6628c_full