Coltar Leonardo pentru living

Realizat dupa unele dimensiuni impresionante, acest model de coltar Leonardo pentru living reprezinta o noua optiune de amenajare a unui living, sau a unei sufragerii la interior. Cu conditia principala ca spatiul de la interiorul locatiei respective sa fie unul cel putin generos.

Numai asa respectivul corp de mobilier se poate incadra perfect in respectivul spatiu, avand in continuare capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul respectiv.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici in speta noastra este vorba despre un model de coltar modern, de inaltime medie si care este complet tapitat cu un material de piele ecologica obtinut in mai multe nuante.

Respectivul model de coltar Leonardo pentru living este definit si de existenta tetierelor, dar si a unui seslong.

In cazul tetierelor, acestea din urma sunt reglabile, in functie de preferinte, cat si in functie de asigurarea unei pozitii optime a capului.

In a carei componenta este integrat si un blat de lucru care poate fi folosit si ca suport ideal pentru laptop sau tableta.

Acest model de coltar este definit si de existenta numeroaselor perne decorative tapitate complet cu un material de piele ecologica obtinuta in mai multe nuante.

Fiind vorba aici despre combinatia nuantelor de negru si capucino sau alb si negru.

Aceste ulltime doua nuante formand cel mai puternic contrast cromatic.

Insa, alegerea finala ramane la latitudinea fiecarei persoane care ajunge in preajma unui astfel de corp de mobilier de calitate peste medie.

Si asta nu e tot, pentru ca aici ar mai fi de stiut si ca la baza unui coltar Leonardo pentru living se afla un cadru din lemn de esenta tare imbinat cu poliuretan de mai multe densitati.

Materiale de calitate care asigura negresit confortul de care aveti atata si atata nevoie.

In consecinta, daca va place acest produs, atunci nu ezitati sa il comandati in oricare dintre nuantele disponibile, in functie de preferinte.

Cat si in functie de propunerile venite din partea producatorilor.