Coltare extensibile cu lada Timisoara

Seria produselor de calitate superioara oferite de firma noastra se completeaza in mod placut cu aceste coltare extensibile cu lada, model Timisoara.

Care por fi comandate in functie de preferinte, dar si de disponibilitatile producatorului.

Respectivele corpuri de mobilier sunt bine echilibrate pe baza unui cadru principal din lemn masiv, bine tapitat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati.

Iar la exterior acest model de coltar este complet tapitat cu un material de stofa rezistent la trasfic intens. Si care are capacitatea de a intra in stransa legatura cu restul corpurilor de mobilier aflate la interiorul acelei camere. Acolo unde se afla si respectivul coltar.

Si pentru ca aici este vorba despre un model de coltar extensibil, este bine de stiut faptul ca acesta este un produs extrem de viabil. Are spatare moi si un sezut la fel de moale, cu perne decorative, dar si lada.

Este vorba aici despre acel spatiu de la interiorul coltarului si care este destinat pentru depozitarea diferitelor articole textile de dimensiuni ceva mai reduse. Sau pentru oricare alte produse de folosinta sezoniera.

Iar cand va ganditi si la faptul ca acest corp de mobilier este unul de dimensiuni obisnuite si care poate fi achizitionat la un pret fara concurenta pe piata de mobilier din Romania, atunci nu ramane decat sa comandati acest produs imediat.

Intrucat livrarea se face direct din stoc. In functie de disponibilitati.

 

 

Coltare extensibile cu lada Timisoara 01

Coltare extensibile cu lada Timisoara 02

Coltare extensibile cu lada Timisoara 03