Comoda Kent

Modelul de comoda Kent, asa cum este si cel prezentat in imaginea noastra reprezinta un corp de mobilier a carui utilitate este la fel de buna, chiar daca acesta este comandat separat, cat si in asociere cu alte corpuri de mobilier.

Fie ca este vorba aici despre piese de mobilier din acelasi garnitura cu acelasi nume, fie ca este vorba despre alte piese de mobilier, cu care aceasta comoda Kent poate intra in stransa asociere.

Practic, acesta este si avantajul major pentru care comoda Kent reuseste sa castige tot mai mult teren in fata altor produse similare.

Din punct de vedere tehnic, acest model de comoda Kent este alcatuit pe baza palului melaminat de culoare stejar sonoma deschis.

Si este conceput pe baza a patru sertare suprapuse in plan vertical.

Primul sertar si anume cel din partea superioara a comodei sare in evidenta prin nuanta palului melaminat din care acesta este confectionat.

In ceea ce priveste volumul interior, trebuie sa recunoastem faptul ca fiecare dintre cele patru sertare ale comodei sunt extrem de incapatoare, in ce priveste depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare de diferite dimensiuni.

Ceea ce inseamna din nou, un avantaj total al acestei comode Kent in fata unui produs similar.