Cum sa iti construiesti fundatia pentru garduri din lemn :

Vrei sa alegi un gard din lemn pentru casa ta si nu sti cum sa construiesti fundatia de beton.  Am creeat un tutorial pentru a va indruma in acest sens.

Daca doresti sa iti construiesti un gard la strada iti recomandam un gard din lemn cu fundatie de beton si cu stalpi din beton, iar daca doresti sa iti construiesti un gard care iti delimiteaza proprietatea de cea a vecinului va recomandam sa alegeti un gard din lemn cu fundatie de beton si teava rectangulara. Pentru mai multe detalii va rugam sa dati click pe poza :

 

Gard cu fundatie de beton si stalpi de beton

Construieste structura de beton pentru un gard din lemn cu stalpi din beton. Click pe poza pentru mai multe detalii.

Click pentru poza pentru detalii

Construieste structutra de beton pentru un gard din lemn cu stalpi din teava rectangulara. Click pe poza pentru mai multe detalii.

Cum sunt executate portile din lemn.

Cum sunt executate portile din lemn lemn pe structura metalica click aici.

Panou gard tip matrice din lemn de rasinoase.

Panou gard tip matrice din lemn de rasinoase. Click pe poza pentru detalii

Panou gard tip matrice din lemn de rasinoase.

Panou gard tip jaluzea din lemn de rasinoase. Click pe poza pentru detalii :

Care sunt pasii care trebuie sa ii urmeze atunci cand construiesti garduri din lemn.

Indiferent daca te afli in mediul rural sau mediu urban si esti proprietarul unei case ai nevoie de un gard care sa iti separe curtea de cea a vecinului.  Asa ca daca optezi pentru un gard cu stalpii din beton sau un gard cu stalpii din teava, primul pas este separarea fundatiei, a carei adancime trebuie sa fie cuprinsa intre 50 si 60 cm iar latimea sa fie cuprinsa intre 30 cm si 40 cm.

Recomandarea noastra atunci cand alegeti un model de gard este urmatoarea: daca doresti sa construiti un gard care delimiteaza doua proprietati atunci iti recomandam sa alegi un gard cu fundatie de beton si stalpi din teava rectangulara sau un gard cu fundatie de beton si stalpi de beton atunci cand doriti sa construiti un gard la strada.