Asa cum v-am obisnuit  in fiecare an, in luna Ianuarie,  va oferim la un pret special un model de foisor. Pe langa pretul redus,  reusiti sa profitati de acest foisor toata primavara si vara care urmeaza sa vina !

Foisor octogonal ( 1,7 m latura ) sau hexagonal ( 2 m latura ) cu diametrul de 4 m.

Foisorul este compus din lambriu de lemn la partea de jos si sus peste balustrada gardulet in romburi. Grosimea stalpilor este 10 cm x 10 cm si sunt cate doi pe fiecare colt. Finisajul foisorului este realizat cu lac cerat de exterior pe baza de apa de la Ica Italia in 2 straturi cu slefuire intre straturi oferindu-I un finisaj deosebit si o protectie indelungata in timp. El poate fi colorat orice nuanta doriti din paletarul de culori.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa.

In pret asiguram transport si montaj gratuit *.

Optional: dusumea din lemn  650 ron  ( nu este necesara platforma betonata pentru montarea foisorului deoarece dusumeaua are inclusa structura de rezistenta).

 

Comanda in perioada 16.01.2015 – 26.01.2015 un foisor octogonal sau hexagonal 4 m diametru conform modelului atasat mai jos in acest articol, acoperit cu sindrila, lacuit, montaj si transport la pretul de doar 6000 ron.

foisoare din lemn hexagonale sau octogonale oferta de pret

Pret foisor octogonal sau hexagonal 4 metri diametru de 6000 ron

Pentru mai multe detalii legate de aceasta oferta va rugam sa ne contactati in fiecare zi intre orele 10 si 22 la 0746 909854 sau la office@teoconstruct.com

* transportul este asigurat de firma noastra in limita a 200 km – 230 km, peste aceasta distanta clientul suporta doar diferenta de motorina fara un alt cost suplimentar.

** livrare in 21 de zile