Fotoliu Fix Picasso Zaida

Prin prezenta acestui model de fotoliu fix Picasso Zaida la interiorul unei incaperi de dimensiuni destul de generoase, puteti beneficia de existenta unui confort optim, la orice ora din zi si din noapte.

Si asta se datoreaza in mod evident materialelor de calitate superioara regasite la interiorul si exteriorul respectivei incaperi.

De exemplu, la interior, acest model de fotoliu fix Picasso Zaida este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat cu diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati.

Si care se continua la exterior cu un material de stofa de calitate superioara. Cu capacitatea de a se comporta foarte bine la traficul intens.

Un model de fotoliu fix Picasso Zaida reprezinta o combinatie perfecta intre stilurile clasic si modern.

Astfel incat acest corp de mobilier de mare efect sa aiba capacitatea de a se plia pe necesitatile fiecarei persoane care ajunge in preajma lui.

Asa se face ca fotoliul este conceput cu spatarele laterale la joasa inaltime fata de partea de sezut.

Si asta nu e tot. Pentru ca fotoliul din imaginile reprezentative este prevazut si cu o perna decorativa detasabila, cat si cu o tetiera reglabila. Al carei scop este acela de a mentine capul intr-o pozitie optima pe tot timpul folosirii acestui fotoliu.

Din punct de vedere cromatic, un model de fotoliu fix Picasso Zaida este obtinut in nuante extrem de interesante si pline de lumina.

Care au capacitatea de a induce o nota de optimism intregii incaperi, printr-o buna asociere cu oricare alte corpuri de mobilier cu care acest model de fotoliu poate intra in dialog direct. Metaforic vorbind.

In consecinta este oportun sa apelati la corpurile de mobilier in culori si nuante cat mai deschise.

Numai asa veti putea beneficia de o serie intreaga de avantaje nebanuite.