Fotoliu sufragerie extensibil KOL STEFI

Modelul de fotoliu sufragerie extensibil Stefi reprezinta una dintre cele mai viabile idei de amenajare a unui living sau a unei sufragerii, cu un accesoriu extrem de util si interesant.

Acesta a reusit sa-si faca loc printre consumatorii de piese de mobilier, prin simplul fapt ca acest fotoliu este extensibil si astfel va poate scoate din orice incurcatura. Atunci cand vine vorba despre un loc suplimentar pentru odihna, in special pe timp de noapte.

Modelul de fotoliu sufragerie extensibil Stefi reprezinta un interesant accesoriu in forma de scoica si este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat cu diferite straturi de burete moale, astfel incat acesta poate fi extrem de comod si relaxant.

Dupa cum spuneam modelul respectiv de fotoliu este extensibil si beneficiaza de tapitare in proportie de 100 la suta, cu un material extrem de fiabil si de rezistent la trafic intens.

Iar ca informatie suplimentara, este bine de stiut faptul ca acest produs beneficiaza de un pret relativ mic.

Ceea ce inseamna ca respectivul model de fotoliu poate fi comandat atat separat, cat si in asociere cu unul sau mai multe modele de fotolii identice. Iar in ceea ce priveste materialul cu ajutorul caruia s-a asigurat tapitarea este bine de stiut faptul ca acestas poate fi schimbat in functie de preferinte.

Fotoliu sufragerie extensibil KOL STEFI (2)

Fotoliu sufragerie extensibil KOL STEFI (1)