Mobila pentru living Largo

Livingul reprezinta fara doar si poate, una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei incinte, din cadrul unei locuinte.

Acolo unde totul trebuie sa bine gandit pana la cel mai mic detaliu. Tocmai din acest motiv incercam sa va propunem spre achizitionare, chiar aceasta mobila pentru living Largo.

La baza acestui corp de mobilier se afla palul melaminat obtinut prin combinatia a doua culori absolut interesante. Si care au capacitatea de a se completa perfect intre ele.

Este vorba despre stejar sonoma si alb.

In alta ordine de idei respectiva mobila pentru living Largo este conceputa special pentru a amenaja la interior o locuinta ale caror spatii interioare nu sunt atat de largi.

Dupa cum se poate observa si din imaginile noastre, din punct de vedere tehnic, mobila pentru living largo, este compusa din existenta unui corp de mobilier de joasa inaltime, cu nise si sertare la baza.

Cu un loc interesant de depozitare a Tv in partea stanga si cu alte nise si un dulap de dimensiuni ceva mai reduse, in partea dreapta.

Noua mobila pentru living Largo este bine distantata de la nivelul solului.

Astfel incat aerul este lasat sa circule, iar mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

In aceste conditii nici locul disponibil de la interiorul livingului nu poate fi influentat in mod negativ prin ingreunarea traficului.

Si asta, datorita faptului ca mobila pentru living Largo reuseste foarte bine sa optimizeze spatiul interior.

Comanda Acum Mobila pentru living Largo