Mobila pentru living Olen Black & White

Aceasta mobila pentru living Olen Black & White vine sa completeze in mod direct seria de piese de mobilier ideale pentru amenajarea la interior, in special a camerelor in care spatiul disponibil este unul destul de generos.

Astfel incat, fiecare element de detaliu sa poata sa fie apreciat la justa lui valoare.

Asa cum se poate observa, in acest exemplu este vorba despre o mobila moderna cu usoare accente clasice.

Dar, de unde nu lipseste nici eleganta si nici bunul gust.

Si pentru ca intotdeauna parerile sunt impartite, iar gusturile sunt atat de diferite ne-am gandit ca am putea fi de mare ajutor cititorilor nostri aflati in cautare de solutii viabile de amenajare a propriei locuinte, tocmai prin prezentarea acestei  categorii de mobila.

Din care face parte si mobila pentru living Olen pentru living Olen Black & White.

Asa cum se poate observa si in imaginea reprezentativa.

Aceasta este compusa pe baza mai multor piese de mobilier.

Fiecare dintre ele avand rolul ei bine definit.

Asa se face ca respectiva mobila este alcatuita pe baza unei biblioteci minimaliste si modulare compusa dupa o anumita simetrie.

Cu un corp de mobilier de joasa inaltime, cu nise si sertare. Si care poate fi folosit si ca suport principal pentru Tv.

Biblioteca este definita in partile laterale cu doua vitrine, cu polite, cu sistem de iluminare si cu cate un sertar in partea de jos a acestora.

In completarea bibliotecii se afla siun alt corp de mobilier se sine statator la care accesul se face pe baza a patru usi cu deschisere normala.

Si care poate fi folosit pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare.

Si asta nu e tot, atata timp cat din componenta respectivei mobile nu lipseste nici masuta pentru cafea realizata sapecial dupa liniile aceluiasi design modern cu accente clasice.

Un alt avantaj major al acestei garnituri de mobilier este dat de faptul ca mobila pentru living Olen Black & White este bine distantata de la nivelul parchetului, astfel incat aerul poate sa circule in voie si astfel sa impiedice formarea mucegaiului.

Cat despre nuanta palului melaminat, acesta este obtinut in doua nuante atractive si contrastante, alb si negru.