Modele casute din lemn pentru copii

Unul dintre cele mai fiabile si mai solicitate modele de casute din lemn pentru copii este chiar exemplul nostru.

Si anume, o casuta clasica din lemn de rasinoase, cu ferestre, usa de acces si dusumea. Dar si cu un balcon a carui protectie este asigurata de prelungirea inteligenta a acoperisului. Dar si de existenta balustradei de joasa inaltime. Realizata strategic pe baza lamelelor din lemn de rasinoase orientate in plan vertical. Si care sunt si bine distantate intre ele.

Respectivele modele de casute din lemn pentru copii sunt executate din esenta de rasinoase.

Drept pentru care, casutele respective trebuie sa beneficieze si de o buna protectie impotriva intemperiilor. Obtinuta prin aplicarea a mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

In asa fel incat soarele, ploaia, vantul sau gerul puternic sa nu poata sa influenteze in mod negativ structura initila a lemnului.

In alta ordine de idei, aceaste modele casute din lemn pentru copii sunt prevazute cu dusumea si sunt si bine distantate de la sol.

In asa fel incat umiditatea excesiva din sol sa nu poata influenta lemnul de rasinoase din care este executata respectiva casuta.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat pe baza sindrilei bituminoase a carei nuanta poate fi de asemenea aleasa in functie de preferinte.