Set Canapea 3 locuri + 2 fotolii King

Acest set canapea 3 locuri + 2 fotolii King reprezinta una dintre garniturile de mobilier, care desi este realizat dupa un design clasic poate fi o adevarata solutie de amenajare. Care impune o anumita tinuta si eleganta, din partea tuturor acelor persoane care ajung in imediata apropiere.

Fiecare din cele trei piese de mobilier, canapea si doua fotolii fiind realizate dupa un design clasic, retro, dar de mare efect pentru amenajarea diferitelor spatii interioare.

Si ne referim aici, in special la acele spatii interioare ale caror volume sunt extrem de generoase si ofertante in acelasi timp.

Asa ca, dincolo de interioarele unor locuinte, fie apartament sau casa, acest set canapea 3 locuri + 2 fotolii King este astfel gandit pentru a putea mobila cu acelasi succes chiar si alte spatii interioare.

Cum ar fi, de exemplu diferite saloane, sali de conferinta, sali de protocol. Si multe alte spatii de tip office. Sau spatii cu public numeros.

In alta ordine de idei, un astfel de set canapea 3 locuri + 2 fotolii King este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare.

Imbinat cu poliuretan la interior si cu un material de stofa plusata la exterior, pe toata suprafata utila. Inclusiv pe spatarele laterale.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile postate aici.

Si chiar daca nuanta respectivului set canapea 3 locuri + 2 fotolii King este roz, o nuanta destul de pretentioasa este limpede faptul ca aceste corpuri de mobilier au capacitatea de a se sincroniza foarte bine. Atat cu piese de mobilier realizate sub amprenta unui design clasic sau cu alte corpuri de mobilier executate sub amprenta unui design modern.

Si al carui pret de achizitie este cu siguranta unul direct proportional cu calitatea oferita.