Set canapea cu fotolii Mini coup

Combinatia inteligenta a doua materiale de mare valoare, pielea ecologica si un material textil rezistent la trafic intens fac din acest set canapea cu fotolii Mini coup unul extrem de atractiv.

In special pentru persoanele tinere, cat si pentru persoanele de varsta a doua. In ambele situatii, aici fiind vorba despre persoane optimiste, deschise la tot ce este nou si cu viziuni extrem de largi in ce priveste viata in general.

Si subliniem acest aspect, datorita faptului ca respectivele corpuri de mobilier sunt executate dupa un design modern, cu un grad ridicat de utilitate si ale caror nuante nu sunt alese la pura intamplare. Ci pentru a se putea asocia perfect cu corpurile de mobilier realizate intr-un decor modern si foarte atractiv.

Din punct de vedere tehnic, canapeaua si fotoliile acestui set de piese de mobilier sunt tapitate la interior cu poliuretan si arcuri elicoidale.

Iar la exterior acestea beneficiaza in mod evident de combinatia inteligenta a respectivelor materiale de mare efect.

Fiind vorba aici despre pielea ecologica si stofa de calitate ale caror culori, dupa cum spuneam sunt alese special pentru crearea unei anumite cromatici.

Asa cum se poate bine observa si din imaginile atasate de noi aici.

Aceste aspecte sunt cele care definesc in mare parte respectivele corpuri de mobilier extrem de valoroase pentru orice spatiu interior.

Iar restul ramane la latitudinea dumneavoastra.