Sistem modular Avenu

Alegerea unui sistem modular de corpuri de mobilier pentru casa reprezinta o adevarata optiune pentru amenajarea la interior a unei locuinte.

In sernsul ca piesele de mobilier modulare au capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul unei incaperi.

Prin simpla posibilitate ca acest sistem modular Avenu sa isi schimbe forma in functie de preferinte si necesitati, asa cum doriti dumneavoastra.

Tinand cont de acest lucru, cat si de diversele dorinte venite din partea consumatorilor am adus in atentia cititorilor nostri un interesant sistem modular Avenu.

Acesta este lipsit de posibilitatea de extindere.

Dar care poate fi achizitionat prin imbinarea mai multor corpuri de mobilier de diferite forme, in functie de preferinte.

Astfel incat, prin alegerea unui sistem modular Avenu puteti beneficia de o canapea pentru doua sau trei persoane, cat si de un coltar cu insula pe partea stanga sau pe partea dreapta, cu sau fara taburet.

In asa fel incat sa puteti beneficia de tot confortul necesar in diverse camere la interiorul unei locuinte, cat si in diverse alte spatii de tip office.

Acolo unde confortul interior are capacitatea de a ramane in continuare la fel de bine pus in valoare.

Din punct de vedere tehnic, acest sistem modular Avenu este realizat la joasa inaltime, pe baza unui cadru din lemn de esenta tare.

Acesta din urma fiind imbinat cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati.

Iar la exterior respectivele corpuri de mobilier sunt tapitate cu un material de stofa de calitate superioara rezistent la trafic intens.

Si care poate fi comandat in diverse nuante si culori in functie de preferinte.

Dar numai din cele impuse de producator.

Si pentru ca tot vorbim despre un sistem modular Avenu, este limpede faptul ca aveti posibilitatea de a achizitiona oricare din piesele de mobilier disponibile.

Si astfel sa va puteti configura si singuri accesoriul preferat.

Cat despre calitatea corpurilor de mobilier din care este confectionat acest sistem, numai de bine.