Alei pietruite pentru o curte bine definita

Dupa finalizarea lucrarilor de amenajare a casei, atat la interior cat si la exterior, urmatoarele investitii sunt legate de amenajarea spatiilor exterioare.

Si ne referim aici in special la amenajarea cutilor sau a gradinilor.

Prin urmare, daca detineti o curte sau o gradina de mari dimensiuni, sau cu volume ceva mai mici, existenta la interiorul gradinii a unei alei pietruite intr-un model personalizat poate contribui foarte bine la definirea in mod pozitiv a respectivei curti.

Mai ales in situatia in care aleile sunt pietruite, prin crearea anumitor modele personalizate cu pietre de rau de diferite dimensiuni si culori.

Dupa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

Ceea ce inseamna ca, in situatia existentei unei astfel de alei pietruite pentru o curte bine definita, la orice ora din zi si din noapte atmosfera creata in respectivul habitat poate fi una de poveste.

In ceea ce priveste modelul pentru care optati, acest lucru ramane la latitutidenea fiecarui proprietar.

Insa, modelul ales trebuie sa fie unul cat mai simplu si care sa nu oboseasca privirea prin elemente de detaliu inutile.

Cu alte cuvinte, este de preferat sa optati pentru alei pietruite si bine definite.

Iar dupa aceea, pentru a putea pune in valoare aceste alei pietruite pentru o curte bine definita este oportun ca aici sa existe si zonele de gazon verde, arbori sau arbusti.

Pentru ca, o curte bine definita este acel spatiu  in care zonele verzi beneficiaza de aceeasi atentie sporita din partea actualilor proprietari.

Mergand pe acest principiu revenim asupra ideii potrivit careia este oportun sa acordati atentia cuvenita fiecarui element de detaliu atunci cand vine vorba despre amenajarea acestei curti.

Fie ca este vorba despre spatiile verzi, aleile de la interior, cat si despre corpurile de mobilier existente in aceasta zona a gradinii.

 

Sursa www.Pinterest.com