Casute din lemn pentru zonele de agrement

Asa cum se poate deduce si dintr-o prima vizualizare a imaginilor reprezentative postate de noi aici, una sau mai multe astfel de casute din lemn pentru zonele de agrement ar putea constitui o reala oportunitate de amenajare a unor astfel de zone.

Practic, aici este vorba despre una dintre acele casute din lemn de rasinoase destinate in general pentru relaxare, pentru confort personal sau de grup.

Ceea ce inseamna ca, la interiorul unei astfel de casute pot intra una sau mai multe persoane.

In alta ordine de idei, aici este vorba despre un corp de mobilier din lemn de rasinoase, bine distantat de la nivelul solului, cu dusumea la interioar si exterior.

Dar si cu usa si ferestre al caror rol principal este unul foarte bine cunoscut. Si nu merita sa mai revenim asupra acestui aspect.

Asa cum se poate deduce foarte usor, respectivele casute din lemn pot fi transportate dintr-un loc in altul, special pentru a se putea face utile in diferite zone de interes.

In general cu specific de agrement.

In alta ordine de idei, pentru realizarea acestor casute din lemn pentru zonele de agrement s-a folosit lemnul de rasinoase de diferite grosimi. Cele mai folosite grosimi fiind cele de 2 cm. Lemnul poate fi vopsit in diferite nuante si culori, in functie de preferinte.

In asa fel incat nuanta de roz prezentata de noi in imaginile reprezentative nu trebuie sa va sperie.

Ci din contra trebuie sa va convinga asupra faptului ca aceste casute din lemn pot fi vopsite intr-o paleta larga de nuante si culori.

Cat despre protectia impotriva intemperiilor, aceasta este asigurata strategic prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori,  cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceasta situatie lemnul de rasinoase are capacitatea de a-si pastra in continuare calitatile sale initiale, timp de mai multi ani.

Dupa care lemnul mai necesita o noua lacuire.