Casuta din lemn pentru copii, cu ferestre si terasa

Pe langa foisoare, terase, garduri si multe alte corpuri de mobilier pentru curte sau gradina, acest model de casuta din lemn pentru copii, cu ferestre si terasa vine ca si o completare foarte buna a acestor accesorii din lemn, de mare efect pentru anumite zone de interes.

Respectivele modele de casute din lemn sunt concepute, prin design, forma si culoare, special pentru a deservi celor mai mici membrii ai familiei.

Casutele sunt executate strategic pe baza lemnului de rasinoase.

Mai exact a lamelelor din lemn de rasinoase, de 2 cm grosime. Foarte bine finisate pe ambele parti.

Cu dusumea la interior si exterior. De unde nu lipsesc ferestrele necesare pentru iluminarea interiorului, cat si usa de acces.

Si pentru ca aici este vorba despre un model complex de casuta din lemn, existenta terasei cu balustrada din lamele din lemn are un efect mult superior.

Si pentru ca respectivele casute din lemn se adreeaza copiilor, iar protectia lor trebuie sa fie una bine gandita, la exterior, acestea sunt foarte bine protejate cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In asa fel incat diversele intemperii de pe tot parcursul anului nu vor putea influenta in mod negativ calitatile initiale ale lemnului.

Iar partea de acoperis a acestor casute este protejata cu sindrila bituminoasa, de calitate superioara. A carei nuanta poate fi aleasa in functie de preferinte.

Cat despre nuanta, aceasta este una optionala in functie de preferinte.

Insa, dat fiind faptul ca respectivele casute din lemn sunt pentru copii, nuantele de exterior ale acestora ar trebui sa fie alese din cele vii, pline de lumina si culoare.

Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate de noi aici.

Cu alte cuvinte, daca sunteti atrasi de astfel de amplasamente din lemn de rasinoase este de preferat sa faceti alegerea potrivita. In asa fel incat sa puteti sa puneti foarte bine in valoare respectivele corpuri de mobilier in raport cu tot ce le inconjoara.