Foisor din lemn cu trei laturi pline

Vrem, sau nu vrem, dar trebuie sa recunoastem faptul ca prezenta unui model de foisor la interiorul unei curti sau gradini reprezinta un mare avantaj, daca ne gandim la eleganta, confort si relaxare.

Mai ales in situatia in care respectivul model de foisor pentru care ati optat reuseste sa se sincronizeze foarte bine cu imobilul sau cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Asta ne-a determinat sa venim spre intampinarea persoanelor interesate cu un nou model de foisor din lemn, personalizat.

Mai exact cu un foisor din lemn cu trei laturi pline, exact asa cum si-a dorit actualul proprietar.

Si pentru care am atasat aici si o imagine reprezentativa.

Din punct de vedere tehnic respectivul foisor este realizat in cea mai mare parte din lemn de rasinoase, deoarece respectiva textura este cea care se comporta cel mai bine la conditiile climaterice din tara noastra. Si care, totodata reprezinta si cel mai bun raport calitate – pret.

Modelul este unul simplu de realizat si care este si foarte bine echilibrat, pe baza unei placi din ciment pavate.

Cu toate acestea, foisorul este pus in valoare de prezenta dusumelei la interior, a celor trei laturi din lambriu plin, cat si de prezenta a patru balustrade cu pervaz, de joasa inaltime.

Foisorul este foarte bine echilibrat de stalpii proncipali de rezistenta  de 10-11 cm grosime.  Cat si de existenta unui acoperis destul de inalt pus in valoare de prezenta sindrilei bituminoase de calitate superioara.

In forma sa finala, acest model de foisor din lemn cu trei laturi pline este cu atat mai interesant, cu cat el este amplasat la interiorul unei curti in care spatiul disponibil se bucura de o oarecare larghete.

Iar in ceea ce priveste balustradele laterale de joasa inaltime, acestea au rolul de a crea sentimentul de larghete a spatiului.

Mai ales pentru persoanele aflate la interiorul foisorului.

Per ansamblu, acest model de foisor este unul extrem de atractiv si care are capacitatea de a-si pastra calitatile sale initiale un timp cat mai indelungat.

Si asta datorita faptului ca lemnul este tratat corespunzator cu lac cerat pe baza de apa, de la cei mai buni producatori. Acesta din urma este aplicat strategic in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In asa fel incat ploaia, soarele sau gerul puternic nu pot avea nici un fel de influenta negativa asupra structurii initiale a lemnului.

De asemenea ar mai fi de precizat aici si faptul ca nuanta sau culoarea foisorului, acestea pot fi alese in functie de preferinte.

Dintr-o paleta larga de culori, din cele propuse de producator.

In asa fel incat respectivul model de foisor octogonal sa reuseasca sa creeze o stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

 

Sursa www.Pinteres.com