Foisoare hexagonale din lemn, cu dusumea

Unul dintre cele mai utile si fiabile corpuri de mobilier destinate pentru amenajarea cu succes a zonelor de exterior poate fi chiar acest model de foisoare hexagonale din lemn, cu dusumea.

Am ales acest model mizand cu succes pe marimea foisorului, cat si pe posibilitatile diverse de utilizare ale acestuia. In desfasurarea diferitelor tipuri de activitati, al caror numitor comun este socializarea. Sub diferitele ei forme de manifestare.

Foisorul nostru este unul al carui model hexagonal este foarte simplu de realizat.

De exemplu, foisorul este amplasat strategic pe o suprafata de ciment.

Aceste este realizat din lemn de rasinoase si este foarte bine protejat de actiunea intemperiilor.

Si cum altfel, daca nu plin aplicarea strategica a mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

In asa fel incat agentii externi, soare, ploaie, ger sau vant sa nu poata afecta in mod negativ calitatile initiale ale lemnului.

Cat despre designul respectivului model de foisor nu se poate spune decat ca, accesoriul nostru este de forma hexagonala si are o deschidere destul de larga.

Iar balustrada inconjuratoare este lipsita de mana curenta.

Si este constituita pe baza lamelelor din lemn de rasinoase orientate in plan vertical.

Si care mai sunt si bine distantate intre ele.

In partea superioara, foisorul este continuat cu un acoperis din scandura de aceeasi textura, dar si cu sindrila bituminoasa, de calitate superioara.

Si pentru ca tot vorbim despre aceasta parte a acoperisului, aici se regasesc si acele elemente din lemn denumite contravantuiri. Si care au un scop bine determinat.

Iar daca ne oprim si asupra partii de interior a foisorului, aici se regasesc bancute pe toate laturile interioare ale foisorului, cu exceptia laturii prin intermediul carei se face intrarea in foisor.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile reprezentative.

Si chiar daca ideile dumneavoastra de realizare a unui astfel de corp de mobilier pentru curte sau gradina sunt diferite, cu siguranta ca foisorul nostru poate constitui un veritabil punct de plecare in initierea unui astfel de proiect, de mare anvergura.

Sursa www.Pinterest.com