Foisoare din lemn, cu sindrila bituminoasa

Printre multele modele de foisoare din lemn, cu sindirila bituminoasa prezentate de noi aici am ales sa va atragem atentia si cu acest un altfel de foisor dreptunghiular al carui model este unul personalizat. Si care reuseste cu mare succes sa poata face diferenta fata de celelalte modele de foisoare, printr-o serie intreaga de elemente de detaliu.

In primul rand, respectivul model de foisor are o deschidere extrem de generoasa, ca si spatiu. Atat prin partea sa frontala, cat si prin partile sale laterale.

Si, desi aceste modele de foisoare sunt proiectate cu partea din spate realizata din lambriu plin, din cauza garduletelor decorative realizate din lamele din lemn de rasinoase orientate in plan orizontal cat si a deschiderii destul de mari, aceste foisoare sunt confectionate special pentru a putea fi utilizate doar pe timp de vara.

Din punct de vedere tehnic acest model de foisor este executat pe o placa din ciment pavata cu piatra decorativa.

La baza au lemnul de rasinoase decorat in nuanta de alb, ceea ce inseamna o adevarata provocare. Dar si acest model personalizat lipsit de incarcatura elementeleor de detaliu. Care in cele mai multe dintre cazuri, acestea obosesc privirea, pur si simplu.

Modelul este unul destul de simplu, usor distantat de la sol. Cu contravantuiri in partea superioara si un acoperis extrem de atractiv, prin existenta in aceasta zona, a sindrilei bituminoase, de calitate superioara.

Ideal pentru desfasurarea unei game largi de activitati din cele mai diverse.

Iar atunci cand respectivul model de foisor este executat astfel incat, acesta sa se poata sincroniza cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere, dar si cu imobilul, atunci putem sustine cu tarie ca ne aflam in fata unui adevarat accesoriu pentru curte sau gradina.

Dincolo de toate aceste detalii este bine de stiut si faptul ca lemnul de rasinoase, din care este cnfectionat acest model de foisor beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Si cum altfel, daca nu prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa dela cei mai buni producatori. Prin slefuire, dupa fiecare strat aplicat.

In asa fel incat ploaia, soarele sau gerul sa nu poate influenta in mod negativ structura initiala a lemnului. Iar foisorul sa poata ramane la fel de atractiv pentru o perioada cat mai lunga de timp.