Foisoare moderne din lemn de rasinoase

Asa cum era de asteptat, prin alegerea acestui model de foisoare moderne din lemn de rasinoase completam in mod direct seria de astfel de corpuri de mobilier de mare anvergura. Atunci cand vine vorba despre amenajarea cu succes a spatiilor exterioare. Fie ca aici este vorba despre curte si gradina. Sau despre oricare alt spatiu de interes.

Un element de noutate demn de orice remarca se refera la faptul ca in mod general, atunci cand vorbim despre foisoare din lemn ne gandim la acele corpuri de mobilier al caror design este unul cu accente rustice.

Insa, de aceasta data, noul nostru produs constituie practic o adevarata provocare, prin natura fiecarui element de detaliu. Care ne trimite in sfera corpurilor de mobilier moderne.

Dincolo de asta trebuie sa remarcam faptul ca acest corp de mobilier sau accesoriu pentru curte este unul extrem de voluminos.

Si care are capacitatea de a se putea sincroniza foarte bine cu imobilul din imediata sa apropiere.

Chiar si in situatia in care volumul acestui model de foisor este unul destul de mare.

Ceea ce inseamna ca si spatiul din curte cat si imobilul trebuie sa fie destul de generoase, disponibile si la fel de impunatoare.

In aceste conditii, respectivele spatii, cu siguranta vor putea pune in valoare respectivul model de foisoare moderne din lemn de rasinoase.

Si ne referim aici in mod evident la lemnul de rasinoase, datorita faptului ca textura acestuia are proprietatea de a se comporta foarte bine la conditiile climaterice care se manifesta pe teritoriul tarii noastre.

In speta noastra fiind vorba despre un model de foisor dreptunghiular, de mari dimensiuni, cu dusumea. Realizat dupa un model personalizat.

Cu peretele din spate realizat complet din lamele din lemn de rasinoase orientate in plan vertical. Dar care sunt si usor distantate intre ele.

In asa fel incat efectul final sa se poata ridica la nivelul propriilor asteptari.

Si pentru ca asta nu e tot mai trebuie stiut si faptul ca aici s-a optat pentru realizarea acestui tip de gard decorativ cu lamele orientate in plan vertical, de o parte si de alta a fiecarui stalp principal de rezistenta al acestui model de foisoare moderne din lemn de rasinoase.

Ideea este una cel putin strategica. Deoarece ii poate permite acestui model de foisor sa fie utilizat cu succes chiar si in perioada de timp rece.

Prin amplasarea placilor de policarbonat, chiar pe laturile care contin si respectivele gardulete decorstive.

Iar pe partile ramase libere pot fi montate optional rulouri incolore din plastic.

Cu rolul incomensurabil de protectie impotriva intemperiilor, a tot ce exista la interior.

Dar si cu posibilitatea de a mentine o buna vizibilitate dintr-o parte in alta a respectivelor accesorii.

Mai trebuie stiut si faptul ca acoperisul este executat pe baza sindrilei bituminoase.

Cat despre interiorul foisorului, acesta poate fi utilat in functie de preferinte cu o serie intreaga de accesorii din lemn de rasinoase. Mese, scaune, bancute sau canapele.

Dar pentru a putea pastra in continuare aspectul modern al acestui amplasament de real succes noi recomandam cu tarie amplasarea in aceasta zona a unei canapele masive, moderne.  Cu doua fotolii si o masuta pentru cafea.

Insa acest lucru ramane la aprecierea fiecaruia dintre clientii care doresc sa achizitioneze un astfel de corp de mobilier, de mare anvergura pentru curte sau gradina.

Dincolo de toate aceste elemente de detaliu ar mai trebui sa subliniem si faptul ca lemnul de rasinoase, cel care joaca un rol deodesit de important in finalizarea acestui model de foisor, el este foarte bine protejat pentru a putea face fata cu succes actiunii intemperiilor diverse, soare, ploaie, ger sau vant.

Dar asta, nu inainte de a aplica lacul cerat pe baza de apa, in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

De asemenea ar mai fi de stiut si ca, nuanta foisorului este una optionala, in functie de preferinte.

Dar si in functie de cat de bine reuseste acest model de foisor sa se poata sincroniza cu o serie intreaga de alte accesorii din imediata sa apropiere. Sau chiar si cu imobilul.

In asa fel incat recomandam cu tarie alegerea unui astfel de accesoriu ideal pentru amenajarea curtii sau a gradinii.