Foisor hexagonal din lemn, personalizat

Amplasat strategic, intr-un loc in care traficul nu poate fi perturbat, acest model de foisor vine ca un raspuns cert la o serie intreaga de intrebari.

Din cele referitoare la amenajarea spatiilor inguste, cu corpuri de mobilier de mare anvergura. Asa cum se poate observa si din exemplul nostru.

Practic aici este vorba despre existenta unui model de foisor hexagonal din lemn, personalizat.

Ideal, ca si loc de relaxare, acolo unde alte modele similare de foisoare nu ar putea sa isi gaseasca locul potrivit, fara sa incurce traficul interior.

In consecinta ne-am gandit ca prin prezentarea unui astfel de corp de mobilier pentru curte sau gradina, cu siguranta ca vor exista si persoane care sa poata aprecia la justa lui valoare, un astfel de accesoriu din lemn de rasinoase.

Si pe care ulterior sa-l poata amplasa la locul potrivit in propria curte sau gradina.

Acolo unde sa ii poata da valoarea potrivita prin intrebuintarea corecta, cu succes.

Acest exemplu reprezinta una dintre putinele astfel de idei de amenajare propuse de noi paana la aceasta ora.

Insa, pentru o si mai buna orientare in acest sens este bine de stiut ca fiecare element de detaliu al acestui model de foisor din lemn reprezinta doar o optiune, in acest sens.

Cu alte cuvinte, prin intermediul acesui exemplu, marea majoritate a persoanelor care isi doresc un foisor din lemn vor putea avea unul.

Chiar si in situatia in care spatiul din respectiva curte ar fi mult prea ingust.

Cat despre foisor se poate spune ca acesta este amplasat pe un perimetru decorat strategin, cu piatra cubica. Iar fiecare dintre stalpii principali de rezistenta, acestia sunt prevazuti in partea inferioara cu talpi metalice.

Ca si o buna protectie impotriva umiditatii.

Foisorul este decorat in partea inferioara cu un model de balustrada plina. Dar si cu gardulet decorativ, din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Si chiar daca aici este vorba despre existenta unui model de foisor ale carui dimensiuni nu sunt atat de generoase, din partea superioara a foisorului nu lipsesc nici contravantuirile.

Acele elemente din lemn de maxima siguranta a foisorului.

Si care contribuie in mod evidenta la cevidentierea acestui lucru.

Si pentru ca in marea majoritate a cazurilor foisoarele din lemn sunt asociate cu sentimentul de relaxare, atunci este evident faptul ca, la interiorul acestui accesoriu sunt montate si bancute.

Exact pe cele trei laturi principale ale foisorului.

Dupa cum se poate distinge si in urma unei simple vizualizari a imaginilor atasate de noi aici.

Dincolo de aceste aspecte mai trebuie precizat si faptul ca, desi acest model de foisor hexagonal este unul confectionat din lemn el are si capacitatea de a-si pastra calitatile sale initiale.

Si cum altfel, daca nu prin faptul ca lemnul este tratat corespunzator pentru a putea face fata cu succes tuturor agentilor externi, soare, ploaie, ger sau vant.

Prin aplicare a mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si nu oricum, ci prin slefuire dupa fiecare aplicare.

In speta noastra proprietarul respectivului model de foisor a ales sa pastreze culoarea naturala a lemnului. Insa este limpede faptul ca acest model de foisor, ca de altfel multe alte modele similare, acestea pot fi decorate in diferite alte nuante, in functie de preferinte.

Dar si in functie de paletarul de culori existent la producator.

 

Sursa www.Pimterest.com